Avant la lettre Grafisch ontwerp

Avant la lettre verzorgt het ontwerp, de opmaak en de drukwerkbegeleiding van onder andere huisstijlen, affiches, boeken, brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen, tijdschriften en geeft adviezen met betrekking tot communicatie, ontwerp en drukwerk. Ook ontwerpen wij websites en andere digitale uitingen.

Betrokkenheid is het belangrijkste uitgangspunt. Vanuit een goede analyse van de opdracht komt een betekenisvol en passend ontwerp tot stand, waarbij een heldere manier van communiceren voorop staat. Avant la lettre werkt zorgvuldig en heeft oog voor detail en afwerking.

Door de combinatie van een ruime ervaring en een open houding staat Avant la lettre garant voor een professionele werkwijze die tot relevante, en tegelijkertijd verrassende resultaten leidt.

U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden of vrijblijvend een offerte aanvragen. Prijsopgaven kunnen inclusief drukwerk en/of andere diensten worden gemaakt. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om werk te zien dat door Avant la lettre is ontworpen en om u nader te laten informeren.

Mail naar Hanneke Verheijke: info@avantlalettre.nl

 

Avant la lettre / [Fr., lett.: vóór de letter] (bw. van tijd) 1 term gebruikt voor een prent waarop de namen van de graveur, de ontwerper en de uitgever en de titel nog niet voorkomen. Gewoonlijk zijn dit vroege afdrukken en van een hogere kwaliteit dan de prenten *‘après la lettre’. 2 voordat het genoemde begrip bestond: een realist avant la lettre, voordat er eigenlijk van realisme sprake was

Mijn eigen voorkeur gaat uit naar het ontwerp op pagina 4.

22-02-18 21:47

Helemaal goed, alleen nog een trema op de e in patiënten bij de definitie op pag 14.

13-09-17 14:12

Hoeveel tijd heb je daarvoor nodig?

14-08-16 09:23

Is de oplage 1500?

04-02-18 11:01

Het mag een fris en strak ontwerp worden.

04-10-17 09:37

Heb je ook een staande foto van de voorzitter?

17-01-18 23:12