Voor Acteursbureau Kapok zijn verschillende ontwerpen gemaakt. Zo is er ondermeer een boekje over het trainingsacteervak ontworpen en een huisstijl ontwikkeld.

Acteursbureau Kapok, 35 jaar trainingsacteren in Nederland – ontwerp boek

In 1978 kwamen vijf mensen op het idee om acteurs in te zetten bij het trainen van politieagenten. Een vak was geboren. 35 jaar later, is trainingsacteren uitgegroeid tot een vak dat niet meer weg te denken is uit de wereld van trainen en opleiden. Een vak ook waarin duizenden trainingsacteurs hun brood verdienen.

Acteursbureau Kapok – huisstijl

Voor Acteursbureau Kapok is een huisstijl ontwikkeld die is gebaseerd op 9 bewerkte foto’s. Er is gekozen voor portretten om het persoonlijke karakter van de trainingen te benadrukken. De foto’s kunnen op allerlei manieren in een stramien worden gebruikt. Naast briefpapier zijn onder andere visitekaartjes, withcomplimentskaartjes, mappen, kladblokken, verhuiskaarten, uitnodigingen en enveloppen gemaakt.