CWM – Commissie Welstand en Monumenten Utrecht

De Commissie Welstand en Monumenten Utrecht is een onafhankelijke commissie die burgemeester en wethouders adviseert over bouw- en monumentenaanvragen. De huisstijl die is ontwikkeld, is gebaseerd op een rode lijn (horizon) die van links naar recht loopt en overgaat in de bovenste helft van de letters CWM. Op de achterkant van het papier staan de onderste helften, zodat wanneer je het papier tegen het licht houdt het totaal te zien is. Naast briefpapier zijn onder andere visitekaartjes en diverse enveloppen gemaakt.

afbeelding-103cwm briefp

briefpapier voor- en achterzijde
A4, 80 grams hvo-papier, tweezijdig 2 kleuren

afbeelding-12afbeelding-11

visitekaartje voor- en achterzijde
85 x 55 mm, 250 grams wit natuur-karton, tweezijdig 2 kleuren

afbeelding-22

website
www.welstandutrecht.nl