Stut Theater

Stut Theater maakt, sinds 1977, samen met bewoners van volkswijken van Utrecht voorstellingen over directe eigen ervaringen, die door de mensen zelf worden vertolkt. Het zijn de buurtbewoners die op het toneel hun stem laten klinken.

De voorstelling ‘Mijn Bitterzoet Lombok – de binnenkant van een wereldwijk’ is gemaakt n.a.v. het 100-jarig bestaan van de Utrechtse wijk Lombok. Voor het affiche is een foto van de binnenkant van een lombok (peper) gebruikt. Ook voor andere voorstellingen heeft Avant la lettre affiches en folders ontworpen.

afbeelding-101

affiche
A2, 170 grams mc-papier, full color

afbeelding-1121

affiche
A2, 170 grams mc-papier, full color

afbeelding-81

affiche
A2, 170 grams mc-papier, full color

afbeelding-91

affiche
A2, 170 grams mc-papier, full color